volvoforum.no Uncategorized Firenze rundt med leiebil

Firenze rundt med leiebil

Firenze rundt med leiebil post thumbnail image
  • Populær turistby
  • Mange severdigheter
  • Perfekt bilferie

Firenze er en populær turistby som ligger nord i Italia. Med museer, kirker og nydelige bygninger som er verdt å se. Firenze er jo kjent for sin kunst og sine vakre bygninger, noe en definitivt må få med seg. Når en skal reise til Firenze så tenker en ofte på at en vil reise til selve sentrum av Firenze. Likevel er det så mye mer å se enn bare knappøyet i byen.

Når du er i Firenze kan du ikke gå glipp av katedralen Santa Maria del Fiore som ble innviet i 1436. Piazzale Michelangelo er også en populær attraksjon, her får du en fantastisk utsikt over hele Firenze – og dette er bare i smørøyet av Firenze. Ser du lenger ut kan du oppleve mye spennende, blant annet Cartaldo som ligger 60 km sør for Firenze hvis du har tilgang på bil.

Biltur i Firenze

Road trip i seg selv som ferie er kjempekoselig, og biltur i det nydelige Firenze virker bare magisk. Da slipper du å tenke på timeplanene til turistattraksjonene, slik at du heller kan ta ting i eget tempo. Du kommer deg også lengre unna boplass og får en mye større radius du kan utforske, enn hvis du hadde utforsket Firenze til fots eller med offentlig transport.

Å få tak i leiebil i Firenze er ingen problem, her kan du få tak i biler på Firenze lufthavn. På flyplassen i Firenze leier Hertz ut biler som du kan leie fra sekundet du har landet, og som du også kan levere tilbake når ferien din er over. Du kan også bruke norske sider for å bestille biler for ferien din, som Avis.

Hva kan du se?

Ved hjelp av leiebil har du som sagt en større radius å forholde deg til når du skal utforske det nydelige Firenze. Du kan planlegge en roadtrip der dere overnatter ved forskjellige steder underveis, eller dere kan kjøre hjem til oppholdsstedet når dere har gjort det dere har planlagt for dagen. For å komme deg til Cartaldo tar det bare 35 minutter med bil fra Firenze.

  • Bilferie i Firenze
  • Perfekt roadtrip
  • Mange severdigheter
  • Kort tur fra sentrum

Certaldo

Certaldo har siden blitt kjent for flere festivaler som du kan oppleve hvis du reiser dit. Den mest kjente for øyeblikket er Mercantia, som er en ukes lang fest i Certaldo Alto hvor mange ulike gateartister fra hele Italia er med. Det innerste sentrum er stengt av for trafikk, men det går an å parkere utenfor å gå inn for å oppleve de store begivenhetene som tar sted i Certaldo.

San Gimignano

Vil du kjøre enda lengre kommer du til San Gimignano som ligger 13 km sør for Certlado. Stedet er kjent for sin middelalderske stil og tårn som du finner i byen. Tårnene viser om maktkamp mellom velstående familier for og vise hvem som var mest velstående på 1300-tallet. Den dag i dag står bare rester etter 15 av disse tårnene, men på det meste var det 72 tårn.

Leiebil

Sixt bilutleie leier ut biler til alle slags anledninger, fra by-bil til minibuss. Dette for at ferien din skal bli så bra som mulig. Informasjonen du ønsker kan du legge inn allerede når du skal bestille på nett slik at du får den bilen som passer for din ferie. De lar deg også avbestille eller endre reservasjonen gratis, noe som gjør ferien din super fleksibel og enkel å ha med å gjøre.

Ferie til Italia?

Hvis du skal reise til Firenze på ferie, anbefales det på det sterkeste at du bruke en leiebil – da får du sett så mye av det som er vakre Firenze. Med en leiebil i Firenze kommer du deg ut av turistdelen av Italia, slik at du får oppleve den lokale kulturen som du finner litt utenfor Firenze. Dette er et «must see» når du skal reise til Italia.

Related Post